MEER weten?  06 5110 7400

MEER4 wit2018

 

Hi - ik ben Miriam en het woord 'interieur' staat met hoofdletters in mijn DNA : MEER interieur. Het vervullen van woonwensen is daarom wat ik doe.

Het geeft mij energie om ruimtes te maken waarin jij wilt wonen, werken, eten of slapen. Ruimtes waar kleuren en materialen elkaar versterken en waar meubelen en accessoires, stoffering en verlichting op elkaar zijn afgestemd. 

Ik maak van je huis geen kunstwerk maar gewoon een hele fijne plek waar iedereen zich prettig voelt.

Kenmerken van mijn stijl:
- nieuwsgierig, vernieuwend, creatief
- eigentijds maar tijdloos
- originele en natuurlijke materialen
- kleurrijk (subtiel) en mét bijzondere (maar makkelijke) planten en bloemen

Is je project groot of klein? Begrensd of juist grenzeloos? Met een scherp oog voor details, budget en deadlines breng ik met mijn aanpak elke creatieve visie tot leven.

Een samenwerking met MEER interieur geeft je inspiratie, inzicht of ideeën die je niet eerder had bedacht; het liefst met eenvoudige en slimme aanpassingen. Een interieur hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en is vaak makkelijk en snel te realiseren. En als het nodig is zit mijn netwerk vol met vaklieden en professionals die ons kunnen helpen bij het realiseren van al je woonwensen.

Ben je klaar voor verandering?
Kun je (samen) moeilijk kiezen? Of heb je gewoon geen zin of tijd?

De eerste stap naar een nieuw interieur begint hier - Miriam

 

 

MEER interieur werkt voor particulieren en bedrijven, o.a. in de regio Zuid-Holland - Strijen - Barendrecht - Rotterdam


meer interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

MEER weten..?

Bel, mail of stuur een bericht zodat we snel van start kunnen gaan.

06 5110 7400
miriam@meerinterieur.nl

 

ContactDeze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.