MEER weten?  06 5110 7400

Kadobon

Ben je op zoek naar een origineel kado voor een goede vriend of vriendin? Iemand die net is verhuisd, een huis heeft gekocht of juist wil verkopen? Is je beste vriend(in) eindelijk getrouwd of gaat na jaren samenwonen? Ken je iemand die echt iets aan zijn inrichting moet doen en zoek je naar een manier om dit subtiel en creatief te brengen?

Een kadobon van MEER interieur is een praktisch en inspirerend kado voor iedereen die wel wat hulp bij inrichten kan gebruiken.

 

MEER interieur kadobonHOE WERKT HET?

1. Neem contact op met MEER interieur en bespreek voor wie en waarvoor de kadobon is bedoeld. 
2. Afhankelijk van het soort advies bepalen we samen hoeveel uur nodig is.
3. Download, print en vul de bon volledig in. Na betaling ontvang je een code en is de Kadobon klaar voor gebruik. MEER interieur kan ook een leeg exemplaar op mooi dik papier met envelop in envelop toesturen. 
4. Geef de Kadobon aan je beste vriend of vriendin, collega of familielid. Of gebruik 'm lekker zelf!

De prijs van de kadobon bepaal je zelf: Elk uur advies kost 110 euro per uur (inclusief btw en reiskosten). Hiermee geef je een origineel, praktisch en inspirerend kado!

WIL JE WETEN WAT ER MOGELIJK IS?

Bij de werkwijze van MEER interieur staan de verschillende soorten interieur- en kleuradvies, ontwerp en restyling beschreven. Hier kun je een goede indruk krijgen wat er allemaal mogelijk is. 

 

Bestel Kadobon

Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.